Costa rica
Blijf op de hoogte en volg Jacqueline
13 Maart 2016 | Costa Rica, San José
Na een kort nachtje in een krap bed en na een eenvoudig maar lekker ontbijtje op weg naar de mangrove van Panama
We zouden de hele dag op het water zijn in een beschermd natuurgebied van Panama,dus genoeg water en zonnebrand mee
We hadden een capitano Louis die wel van hard varen hield,heerlijk om de wind in je haren te voelen,ondertussen zijn die veranderd in stro
Het begon al goed,het water was super helder,zeesterren,zee egels en zeekomkommers werden uit het water gevist en mochten door ons vast gehouden worden.Oesters groeien in de mangrove volop onder aan de wortels van de planten en moesten dus beproeft worden.Verser kan niet
Daarna op jacht naar dolfijnen en al gauw zagen we ze zwemmen
Ze zwommen met ons mee,dan voor de boot dan opzij
Wij allemaal kn de startblokken voor de ultieme foto en het is gelukt,want op een gegeven moment gaven de dolfijnen een showtje weg, ze sprongen hoog in de lucht , echt een wauwww momentje
Daarna aangelegd bij een restaurantje op en aan het water daar kon je snorkelen als je wilde.Wim heeft dat gedaan en zei het lijkt wel of je in een zeeaquarium rond zwemt
Ik heb het niet gedaan omdat ik altijd bang ben voor mijn oor
Daarna door op zoek naar de rode kikkers op een ander eilandje
We hebben er twee gezien maar ook heel veel mooie planten
We hebben nog in een woeste zee gezwommen met hele hoge golven nadat we allemaal een beetje opgedroogd waren zijn we terug gevaren naar Bocas,morgen verblijven we ook nog op het eiland en hebben we een dag voor onszelf
Tot morgen dan maar weer